



MHP Yüreğir’de Başkan Yıldıray Şener ile devam

Bugün (7 Aralık 2014) yapılan olağan kongrede MHP Yüreğir ilçe başkanlığına mevcut başkan Yıldıray Şener seçildi.
BÜYÜK KATILIM YOĞUN İLGİ
Yüreğir ilçesinde bir düğün salonunda başlayan kongre, dün yapılan Seyhan ilçe kongresi gibi gerek katılım gerekse yüksek heyecanı barındırması bakımından MHP’nin halk nezdinde umut olarak görülmesini ortaya koyan somut işaretler verdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan seçimde MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın başkanlığında Divan heyeti oluşturuldu. Yüreğir’de iki aday yarıştı. Divan heyetine mevcut Başkan Yıldıray Şener ile Ahmet Kara’nın çıkardıkları iki liste sunuldu. Şener ve Kara yaptıkları konuşmalarda, delegelerden destek istedi.
İL BAŞKANI MUSTAFA İZGİOĞLU
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yaşadığı sıkıntılı sürece atıfta bulundu, ülkenin bir bölümünün terör örgütüne terk edildiğini belirterek “Artık iş o noktaya geldi ki; terör örgütü mensupları sözde vergi topluyorlar, yol kesiyorlar, kimlik kontrolü yapıyorlar. Bu durumu içine sindiremeyen ve itirazı olan bir tek Milliyetçi Hareket ve onun değerli mensupları kalmıştır. Dahası yolsuzluk, adaletsizlik, vurgun, talan zirve yapmıştır. Bütün bunlara son verecek tek siyasi irade ise bir tek Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.
MHP İKTİDAR BAHÇELİ BAŞBAKAN
İzgioğlu devamla şunları kaydetti:
“O yüzden Milliyetçi Hareket’in iktidarı şart olmuştur. Kongrelerimiz birer bayramdır MHP için. Bir sevinç kaynağı, birlik ve beraberliklerin perçinlendiği, hedeflerin tazelendiği zeminlerdir. Kongrelerimizi inşallah en güzel şekilde tamamlayıp buralardan aldığımız güçle, sevinç ve heyecanla önümüzdeki yıl Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Milliyetçi Hareket’i tek başına iktidara getirmek, hemşehrimiz genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi de başbakan yapmak boynumuzun borcudur. Yerel seçimlerde 200 bin farkı kapatıp, 20 bin de fark attık ve Adana’da yerel iktidarı sağladık. İnşallah bu kongreler de MHP’nin tek başına iktidarına yürüyüş kongreleri olacaktır. İşte şimdi bu yürüyüşü Adana’dan başlatıyoruz.”
KONGREDE HAZIR BULUNAN İSİMLER
Kongrede ayrıca MHP MYK Üyeleri, MHP Adana Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Mustafa Korkmaz, Mehmet Ali Ün, Ali Türkmen, MHP ilçe başkanları, belediye başkanları ve il ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.
Seçimde kullanılan 357 geçerli oyun 244’ünü alan Yıldıray Şener başkanlığa devam edecek. Diğer aday Ahmet Kara ise 113 delegenin desteğini aldı.
MHP Yüreğil İlçesi Yönetim Kurulu şu şekilde teşkil edilmiştir.
Yüreğir İlçe Başkanı : Yıldıray ŞENER |
| |||||||
Yönetim Kurulu ASIL Üyeleri | Yönetim Kurulu YEDEK Üyeleri | |||||||
1. | Ahmet ARSLAN | 12. | Murtaza TİTİZ | 1. | Ahmet AĞCA | 12. | İsmail MAKAS | |
2. | Ahmet CEYLAN | 13. | Mustafa OFLAZ | 2. | Akif ATAN | 13. | Kadir GÜRPINAR | |
3. | Bahtiyar SAĞLAMDEMİREL | 14. | Muzaffer KAYA | 3. | Aykut ONGUN | 14. | Kemal YENAL | |
4. | Bayram Ali KÜTÜK | 15. | Müslüm ERGÖR | 4. | Ayşe AÇIKGÖZ | 15. | Mustafa KORKMAZ | |
5. | Cem SAKAR | 16. | Necmettin VARKAL | 5. | Cihat TEMEL | 16. | Osman YETİM | |
6. | Emin SARIGÖZ | 17. | Nihat GÜNDÖNER | 6. | Emine ÖZKAN | 17. | Oya TOPRAK MAVRUK | |
7. | Fatih ÖZHAN | 18. | Osman OLCAY | 7. | Eren SAYILIKAN | 18. | Ramazan BENER | |
8. | Fehmi SÖKER | 19. | Ramazan GÜLER | 8. | Hamza KARAN | 19. | Mehmet ÇİÇEK | |
9. | Kadir BATMAZ | 20. | Tamer YÜCEL | 9. | Mehmet İLKER | 20. | Salih T. HÜRMERİÇ | |
10. | Mahmut KAYA | 21. | Vedat ULUIŞIK | 10. | İbrahim ER | 21. | Tufan BAYLUK | |
11. | Mehmet GÜMÜŞTEKİN | 22. | Veysel KOKAÇYA | 11. | İlhami UYGUN | 22. | Yusuf BAL | |
Kongrede Yüreğir İlçe Başkanlığına seçilen Yıldıray Şener bey ve yönetim kurulu üyeleri ile il delegelerini tebrik eder, bu sonucun partimize ve kendilerine hayırlı olmasını diler, çalışmalarında başarılar temenni ederim. Ali TÜRKMEN
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Tasarım: Capitol Medya - Yazılım: CM Bilişim